Kestävyys

Parempaa Kaakaota, Parempaa Elämää

2 min lukuaika
|
30-12-2021
Cocoa_Plan

PAREMPAA KAIKILLE

Nestlé Cocoa Plan -ohjelma perustettiin vuonna 2009, ja sen tavoitteena on ollut parantaa Nestlén kaakaon toimitusketjussa olevien viljelijöiden elämää. KitKat on ylpeä ohjelman jäsen ja siksi tuotteemme valmistetaan kaikki 100% vastuullisesti hankitusta kaakaosta. Parempi suklaa tarkoittaa parempaa elämää kaikille, ja siksi suunnitelma keskittyy kolmeen pääalueeseen: parempi maanviljely, parempi elämä ja parempi kaakao.

Parempi maanviljely

Nestlé Cocoa Plan tarjoaa koulutusta ja resursseja auttaakseen kaikkia viljelijöitään parantamaan satojen tuottavuutta ja laatua, mikä tarkoittaa suurempia tuloja ja toimeentulon parantamista samalla, kun torjutaan metsien hävittämistä. Ohjelman alusta lähtien jo 124 000 viljelijää on päässyt hyödyntämään parempia maanviljelyskäytäntöjä. Nestlé on myös jakanut 16 miljoonaa kaakaopuuta sekä 669 000 metsä- ja hedelmäpuuta tukemaan metsien monimuotoisuutta ja kaakaon kasvua.

Parempi elämä

Ymmärrämme koulutuksen merkityksen yhteisöjen menestymisen mahdollistajana, ja siksi suunnitelma keskittyy tarjoamaan naisille ja lapsille korkealaatuista koulutusta. Tällä pyritään vähentääkseen lapsityövoiman riskiä ja samalla naisia kannustetaan työskentelemään. Vuodesta 2009 lähtien Nestlé on rakentanut 53 koulua Norsunluurannikolle tukemaan lasten koulutusta ja heidän tulevaisuuttaan.

Parempi kaakao

Parantamalla toimitusketjun jäljitettävyyttä ja luomalla pitkäaikaisia ​​suhteita viljelijäryhmien kanssa, kaikki voittavat. Koko maailma saa nauttia rakastamastamme herkullisesta suklaasta niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Haluatko tietää enemmän Nestlé Cocoa Plan -ohjelmasta?

 

Cocoa Plan (1)
KitKat is commited to help local Cocoa farmers
Yhteisöt