Add view
Viser: 6 emner
Sorter efter chokolade type

Få dobbelt så meget ud af din pause med vores KitKat® 4-fingers mælkechokoladebar. Den består af en glat mælkechokoladelag og sprød vaffel, der er perfekt at nyde sammen med den du holder af.

NYHED! Prøv den uimodståelige KitKat Hasselnød. Den klassiske, sprøde KitKat, du kender og elsker, får nu en lækker twist med hasselnød. Nyd den knasende vaffel, indhyllet i glat mælkechokolade beriget med den rige og nøddeagtige smag af hasselnødder!

NYHED! KitKat som du bedst kan lide den, nu med hvid chokolade! Præcis som den ikoniske KiatKat 4-finger bar, består denne af sprød vaffel, dog overtrukket med glat hvid chokolade i stedet for den traditionelle mælkechokolade.

NYHED! KitKat som du bedst kan lide den, nu med mørk chokolade! Præcis som den ikoniske KiatKat 4-finger bar, består denne af sprød vaffel, dog overtrukket med glat mørk chokolade i stedet for den traditionelle mælkechokolade.

Med sin karakteristiske sprøde vaffel og cremede, lækre mælkechokolade er KitKat® Chunky-baren et sikkert valg for dig, der søger en fyldig og velsmagende chokoladebar.

Den ikoniske smag af KitKat®, som du elsker, er nu tilgængelig i en praktisk mini-udgave, perfekt til at tage med på farten. Med 12 mini KitKat®-barer er denne variant en favorit blandt både børn og voksne.

KitKat® Chunky suklaa-vohvelipatukka

KitKat® Chunky -suklaa-vohvelipatukka

Herkullinen suklaapatukka, jossa on neljä palaa rapeaa vohvelia peitettynä appelsiininmakuisella maitosuklaalla. Ota kääre pois, katkaise pala, katkaise se puolestaan kahtia ja maista herkullisen pehmeä makunautinto.