Samfund

Giv Planeten En Pause

2 Læsetid
|
29-12-2021
GIV PLANETEN EN PAUSE

Carbon Neutral i 2025

I år afgav vi et løfte om at blive kulstofneutral inden 2025. Vi har allerede taget store skridt mod dette mål, og vi fortsætter med at stræbe efter det ved at reducere emissionerne, der genereres gennem indkøb af ingredienser, produktion af vores produkter og deres distribution med mere end 50%.

Vi samarbejder med The Carbon Trust, en global konsulentvirksomhed inden for klimaforandringer og bæredygtighed, for at måle vores aktuelle CO2-aftryk.

En stor del af vores emissioner opstår gennem produktionen af vores ingredienser som kakao og mælk. Vi vil reducere disse gennem initiativer som skovgenopretning og støtte til overgangen til regenerativ landbrug. For de emissioner, vi ikke kan fjerne, vil vi investere i højkvalitets kompensation baseret på naturlige klima-løsninger.

Beskyttelse og genopretning af skove

Skovrydning er en af de primære årsager til kulstofudledning i den globale landbrugsforsyningskæde I det sidste årti har vi anvendt en række værktøjer for at opfylde vores forpligtelse om ingen afhugning af skove, herunder certificering, kortlægning af forsyningskæden og satellitbilleder. Vi fokuserer også på bevarelse og genopretning, både ved at beskytte og genoprette skovene i vores kakao-forsyningskæde og gennem lanceringen af ​​Rimba Collective. Denne initiativ støtter beskyttelse og genopretning af over 500.000 hektar tropiske skovlandskaber i Sydøstasien, hvor vi henter de fleste af vores ingredienser.

Udvidelse af regenerativt landbrug

Vi bygger videre på vores eksisterende arbejde med kakao-, palmeolie-, korn-, sukker- og mejeriproducenter for at implementere regenerative metoder. Landbrugsmetoder som reduktion af syntetiske inputs, bedre jordforvaltning og plantning af træer kan hjælpe med at optage kulstof fra atmosfæren, forbedre biodiversiteten og øge produktiviteten på gården. For at støtte dette vil vi hjælpe landmænd med at plante fem millioner skyggetræer, hvor vi henter vores kakao, inden 2025.

Fremskynde overgangen til vedvarende elektricitet

Vi arbejder på at forbedre fabrikkernes miljømæssige fodaftryk. Vi har allerede reduceret den energi, der kræves for at producere KitKat med mere end 40% pr. ton produkt siden 2000. Nogle af vores produktionssteder bruger allerede vedvarende elektricitet, såsom solenergi fra solcelleplanter i Mellemøsten og Brasilien, og vi vil fortsat finde nye måder at afslutte afhængigheden af fossile brændstoffer på og bruge 100% vedvarende elektricitet til alle vores fabrikker inden udgangen af 2025.

Bygger videre på mere end et årtis handling

Vi har en historie med at forbedre bæredygtigheden i vores forsyningskæde, der går mere end et årti tilbage. I 2009 lancerede Nestlé Nestlé Cocoa Plan, og i 2016 hentede vi 100% af vores kakao fra programmet. Som en del af planen har Nestlé plantet mere end 15 millioner kakao-træer og investeret 300 millioner schweizerfranc i bæredygtighed inden for kakao. Vores nye kulstofneutrale løfte sætter os på vej til at reducere vores miljømæssige fodaftryk endnu mere.

Samfund

Du vil også kunne lide.

Cocoa Plan (1)
Bæredygtighed

Bedre Kakao For Bedre Liv

2 Læsetid
|
30-12-2021
Lær, hvordan vi udvikler bedre praksis for at gavne livet for alle landmændene, der hjælper med at fremstille vores lækre kakao.