Bæredygtighed

Bedre Kakao For Bedre Liv

2 Læsetid
|
30-12-2021
Cocoa_Plan

SKABER NOGET BEDRE FOR ALLE

Nestlé Cocoa Plan blev etableret i 2009 med det formål at forbedre livet for landmændene i Nestlés kakao forsyningskæde. KitKat er stolt medlem af denne plan, og som et resultat er alle vores produkter lavet med 100% bæredygtigt dyrket kakao. Med fokus på tre hovedområder - forbedret landbrug, bedre livskvalitet og forbedret kakao - stræber vi efter at skabe en bedre fremtid for alle gennem bedre chokolade

Bedre Landbrug

Nestlé Cocoa Plan giver træning og ressourcer til at hjælpe alle landmændene med at forbedre udbyttet og kvaliteten af deres afgrøder, hvilket betyder, at de øger deres indkomst og forbedrer deres levevilkår samtidig med at de bekæmper skovrydning. Siden planen startede har 124.000 landmænd fået adgang til bedre landbrugspraksis. Nestlé har også distribueret 16 millioner kakao-træer og 669.000 skov- og frugttræer for at støtte genplantning og kakao-produktion.

Bedre Liv

Vi forstår vigtigheden af uddannelse for at sikre, at samfund trives. Derfor fokuserer planen på at give kvinder og børn adgang til kvalitetsuddannelse og samtidig reducere risikoen for børnearbejde og styrke kvinders muligheder for at arbejde.

Siden 2009 har Nestlé bygget 53 skoler i Elfenbenskysten for at støtte børnenes uddannelse og deres fremtid.

Bedre Kakao

Ved at styrke sporbarheden i vores forsyningskæde og etablere langsigtede relationer med landmandsgrupper stræber vi efter at gøre processen mere givende for alle involverede, hvilket resulterer i den lækre chokolade, som verden elsker.

Vil du vide mere om Nestlé Cocoa Plan?

Cocoa Plan (1)
KitKat is commited to help local Cocoa farmers
Samfund